Een paar weken les voor je BKC

Binnen 8 weken kun jij je BKC halen. BKC staat voor basiskennis calculatie en is een cursus of opleiding die je alle nodige kennis over calculatie bijbrengt om aan de slag te kunnen in verschillende bedrijven. Met basiskennis calculatie van Fabius opleidingen behaal je een diploma dat vergelijkbaar is met mbo-3. Dat staat dus ook mooi op je cv. Als de manier van lesgeven je bevalt, kun je zelfs verder met een opleiding administratie bijvoorbeeld. Kijk op de website voor meer informatie over BKC.

Lessen in de ochtend of avond

BKC is een cursus die dus maar 8 weken duurt. Iedere week moet je naar één les. De lessen duren 2,5 uur per keer. Naast die 2,5 uur moet je wel ook je huiswerk bijhouden als je aan het eind van de 8 weken je diploma voor BKC wil behalen. Je kunt zelf kiezen of je om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond je lessen wil volgen. Dit zijn de tijden dat de lessen starten. Op welke dagen de lessen zijn, hangt af van de locatie en wanneer je begint met de cursus BKC.

Leslocaties en inhoud opleiding

Er zijn meer dan 50 leslocaties waar je BKC kunt volgen. Meestal zijn er meerdere startdata en verschillende dagen dat er gestart wordt. Daarom is het dus afhankelijk daarvan op welke dagen je les hebt. Tijdens de opleiding BKC komen verschillende dingen aan bod. Bijvoorbeeld interestberekeningen en de break-evenanalyse. Maar ook verzekeringen, handel, koop en verkoop, duurzame productiemiddelen en meer.