Geschikte container berging

Ik ergerde mij al een tijdje groen en geel aan die ontsierende vuilcontainers in mijn tuin. Ik wilde eigenlijk een mooie container berging om daar de gft en papiercontainer netjes in te kunnen opbergen. Een collega attendeerde me toen op de website van www.propetto.nl. Daar hadden ze precies waar ik naar zocht. Er waren verschillende opties maar ik koos voor de berging of box waar je twee containers in op kon bergen. De bestelling werd keurig netjes en op tijd geleverd. Ik had eerst mijn twijfels over de kwaliteit. Dat was niet nodig geweest want je kon zo al zien dat het gemaakt was van heel degelijk en hoogwaardig materiaal en alles was netjes afgewerkt.

Een mooier uitzicht in de tuin

Eigenlijk had ik achteraf gezien veel eerder een container berging moeten kopen. Het geeft de tuin een veel mooier uitzicht en het scheelt een hoop ergernis. Sinds kort hebben we nu ook een container gekregen om ons plastic afval in te gooien. Hoog tijd om weer voor een mooie ombouw te gaan kijken. Omdat ik de eerste keer goede ervaringen heb gehad bestel ik deze uiteraard weer bij dit bedrijf.