Goede fysiotherapeut Amsterdam oost

Evolutionfysiotherapie.nl is een erkende fysiotherapeut Amsterdam oost. Door de nieuwste technieken en inzichten zorgen zij voor een optimale behandeling zodat je binnen de kortste keren weer kan functioneren.

Soorten Therapie

Deze fysiotherapeut Amsterdam oost biedt volgende soorten therapie aan.

Oefentherapie:

Door middel van speciale oefeningen wordt de houding en functioneren verbeterd zodat gewrichten en spiergroepen optimaal kunnen werken.

Manuele therapie:

Met speciale technieken worden de gewrichten optimaal behandeld.

Fysiotherapie:

Houding verbeteren en bewegen om zo de klachten te verminderen.

Methodes en technieken die men gebruikt:

Door dry needling

Door medical taping

Door echografie

Weer kracht dankzij deze fysiotherapeut

Dankzij deze erkende fysiotherapeut Amsterdam Oost heb ik verschillende oefeningen aangeleerd gekregen om zo min mogelijk mijn spieren en gewrichten in mijn rug te belasten. Met een aantal sessies was ik opnieuw in staat om mijn rug minder te belasten en zijn de spieren en gewrichten sterker geworden. Door het aanleren van een juiste houding zal ik minder pijn hebben en minder snel hervallen.