Infraroodlamp

infraroodlamp

Sinds een week of 4 heb ik een infraroodlamp in huis. Online aangeschaft en ik ben zeer tevreden met dit apparaat. Regelmatig heb ik namelijk veel pijn in mijn onderrug. Vooral wanneer ik weer eens te lang op mijn benen heb gestaan en te lang door de stad heb gebanjerd. Mijn rug is al jaren het zwakke punt in het geheel.

Warmte

De lamp die ik heb aangeschaft geeft een diepwerkende warmte. Ik voel me na een sessie met deze lamp weer helemaal oké. Een infrarood werkt geweldig bij gewrichtspijn en pijn aan de spieren. De weldadige warmte dringt diep door in je spieren en zorgen voor een goede bloedcirculatie. Afvalstoffen verdwijnen dan eerder en je hebt minder last van pijn.

infraroodlamp

Herstel


Heb je regelmatig last van spierpijn na het sporten? Meestal zal dan de volgende dag de pijn het heftigst zijn. Vooral wanneer je bent begonnen met geheel andere lichaamsbewegingen, dan je gewend bent, zal spierpijn opspelen. Ook werkzaamheden die je lange tijd niet hebt gedaan kunnen voor spierpijn zorgen. Neem maar eens het werken in de tuin. Vooral in het voorjaar heb ik last van mijn spieren. Sinds ik de infraroodlamp in mijn bezit heb, is dat verleden tijd. Het is een probaat middel en geeft tevens een genietmoment. De warmte is namelijk heerlijk!