Je auto professioneel laten poetsen in Apeldoorn? Kom langs bij Winston’s Car Cleaning

auto poetsen Apeldoorn

Wil je graag je auto laten poetsen in Apeldoorn, dan ben je bij Winston’s Car Cleaning aan het juiste adres. Dit bedrijf gaat veel verder dan alleen het reinigen van je auto. Je zit hier namelijk ook helemaal goed als je graag een keer je velgen schoon wilt laten maken en je wielkasten onder handen wilt nemen. Maar ook voor het verzorging van de motor en voor het schoonspuiten van je auto is dit bedrijf jouw specialist. De standaard wax blijft ongeveer drie maanden zitten. Voor meer informatie kun je altijd even vrijblijvend contact opnemen.

auto poetsen Apeldoorn
a car Running through automatic car wash.

Ook voor het reinigen van de binnenkant op professionele wijze schakel je Winston’s Car Cleaning in

Ga je je auto professioneel laten poetsen in Apeldoorn, dan kun je een uitstekende service verwachten. Winston’s Car Cleaning helpt je namelijk maar ook al te graag bij het reinigen van de binnenkant op professioneel niveau. De binnenkant van je auto kan immers behoorlijk snel rommelig worden, vooral als je vele uren per dag op de weg doorbrengt. Zo kan Winston’s Car Cleaning onder meer reiniging en onderhoud van bekleding van leer, diepte reiniging bekleding, de schoonmaak van het dashboard, de verwijdering van vlekken en het reinigen van zijpanelen en de ramen voor je uitvoeren.

auto poetsen Apeldoorn
the turquoise car is washing in soap suds

Kom van maandag tot en met vrijdag langs bij Winston’s Car Cleaning, gevestigd in Apeldoorn

Overtuigd van alle voordelen van Winston’s Car Cleaning in Apeldoorn? Kom in dat geval gezellig een keer langs. Je bent op werkdagen van harte welkom voor het schoonmaken van je auto. Op zaterdag is Winston’s Car Cleaning in ook geopend van 8.00 – 16.00 uur. Op welke dag kom jij langs?