Links kopen levert klanten op

Als je kiest voor links kopen klinkt dat misschien niet erg natuurlijk. Je wilt natuurlijk het liefste dat mensen uit zichzelf op jouw webpagina terecht komen omdat ze er naar gezocht hebben. Maar als dit niet altijd even goed lukt kun je het wel een handje helpen door backlinks te kopen.

Kies voor een link op een goede plek

 

Een goede backlink kun je kopen met behulp van een bedrijf dat in dat soort praktijken gespecialiseerd is. Een voorbeeld van een dergelijk bedrijf is SeoMarketingDeals. Zij kunnen andere bedrijven benaderen om een backlink te plaatsen waarmee op hun website naar die van jouw bedrijf verwezen wordt. Een goede backlink is vooral nuttig als deze relevant is voor de site waarop deze geplaatst is. Stel, je verkoopt als bedrijf vlaggen. Dan is het zeker zinvol een link te laten plaatsen op de pagina van een bedrijf dat masten verkoopt. Zorg daarom als het kan altijd voor een goede combinatie.

Meer of juist minder bezoekers?

Een backlink kun je laten plaatsen op zowel grote als kleinere websites maar het hoeven niet alleen websites te zijn in eigen land. Indien het relevant is zou je ook kunnen kiezen voor buitenlandse websites om zo meer klanten uit andere landen aan te kunnen trekken. Een backlink kun je laten plaatsen op een website die door gemiddeld wat minder mensen bezocht wordt maar als de producten die op de sites verkocht worden aan elkaar gerelateerd zijn is het zeker zinvol om daarvoor te kiezen. De mensen die de andere website bezoeken hebben reeds interesse in de producten die daarop te vinden zijn maar zullen dat ook in die van jouw webshop hebben. Als ze dan snel door kunnen klikken wordt het zo alleen maar makkelijker als ze dit via de andere site kunnen doen.

Groot bereik

Wil je liever een groot publiek ineens bereiken? Dan kun je er ook voor kiezen een backlink te laten plaatsen op websites die dagelijks door veel mensen bezocht worden. Grote kans dat er dan mensen bij zitten die doorklikken naar jouw webpagina.