Het meest veilige autostoeltje voor je kind: De maxi Cosi Rodifix

De Maxi cosi Rodifix is misschien wel de meest veilige manier om jouw kind met de auto te vervoeren. En als ouder is de veiligheid van jouw kleintje natuurlijk je nummer één prioriteit. Ouders zullen de term Maxi cosi ongetwijfeld kennen van de bekende autostoeltjes voor baby’s. Maar wist je dat Maxi cosi ook autostoeltjes ontwikkeld voor grotere kinderen? Zo is de Maxi cosi Rodifix speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 3,5 en 12 jaar. En je hoeft in die periode maar één keer zo’n stoeltje te kopen, want de Rodifix is in lengte en breedte verstelbaar en groeit dus gewoon met je kind mee.

Eigenschappen van de Maxi Cosi Rodifix
Net als zijn voorganger, de Maxi cosi Rodi, is de Maxi cosi Rodifix dus bedoeld voor kinderen tussen de 3,5 en 12 jaar. Hij kan een gewicht dragen tussen ongeveer 15 en 36 kilo. Je zet de Rodifix gemakkelijk vast met het IsoFix systeem in de autostoel. Doordat het stoeltje zelf licht in gewicht is en makkelijk te bevestigen en los te halen, kun je hem makkelijk van de ene auto in de andere auto monteren. Handig, want vaak maak je als gezin van meerdere auto’s gebruik. Daarnaast is de hoes die om de Rodifix heen zit afneembaar en wasbaar. Dit komt goed van pas als jouw kleintje weer eens heeft gemorst.

Wat maakt de Maxi cosi Rodifix zo speciaal?
De beste eigenschap van de Maxi cosi Rodifix is waarschijnlijk de ingebouwde AirProtect technologie. Dit vindt je met name terug in de zijkanten van de hoofdsteun. De Airprotect zorgt voor 20% meer bescherming dan normale autostoeltjes en beschermen je kind met name tegen ongevallen aan de zijkant van de auto. Een andere bijzondere eigenschap van de Maxicosi Rodifix is de slaapstand of relaxstand, waar hij in gezet kan worden. Door een knop in te drukken, schuift het zitvlak van het autostoeltje omlaag, waardoor je kind heerlijk comfortabel in slaap kan doezelen tijdens een lange autorit