Ben je op zoek naar een museum over kunst? Kom dan langs de museum van René Lalique

Houd je erg veel van musea bezoeken? Kom dan langs de museum van René Lalique. Dit is een museum van glaskunstenaar en edelsmid René Lalique. Deze inspirerende man leefde van 1860 tot 1945. Hij was veel bezig met het optimaliseren van zijn werken. In al zijn werken zitten kleine details weergegeven en die zijn ook te bekijken in het museum. Met een loep of inzoomen op schermen die in het museum hangen kun je de details bekijken. Erg interessant. Als je een bezoekje neemt aan het museum, dan kun je er ook een arrangement bij nemen, denk aan een prosecco arrangement of een luxe lunch arrangement. De lunch wordt in de bloementuin geserveerd en je kan het in alle rust hier ook opeten.

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met het bezoeken van een museum. Ik bezoek erg vaak musea en dit keer was museum René Lalique aan de beurt. Ik was erg benieuwd naar hoe alles eruit zag en daarom ging ik een kijkje wagen op de site van de museum. Het zag er erg goed uit en ik wist wat ik kon verwachten. Ik wilde een prosecco arrangement en daarom ben ik het bedrijf gaan mailen, dit om mijn arrangement te reserveren. Een proseccootje tijdens het kijken van prachtige werken is ideaal. Ik heb een leuke dag gehad en ik adviseer andere om ook eens een kijkje te wagen bij museum René Lalique.