Tip: plantenvoeding van de Hobbykweker

Elk jaar als het weer lente is doe ik iets leuks met mijn klas op het gebied van natuur. Ik als leraar vind het belangrijk dat de jeugd een keer een plantje of bloemetje zaait. Ook dit jaar koos ik voor deze activiteit. De kinderen vonden het heel leuk en leerzaam. Ze vonden het vooral leuk om te zien hoe een plantje groeit. Als het weekend telkens weer voorbij was, keken de kinderen met veel bewondering toe, toen ze weer in de klas aankwamen. Het bloemetje was dan weer een flink stuk gegroeid. Voor aankomend jaar wil ik weer deze activiteit laten uitvoeren door kinderen. Alleen wil ik nu met plantenvoeding gaan werken. Dit om het groeiproces wat te versnellen en de kwaliteit van de plant te verbeteren.

Ervaring van een klant

Het vinden van de plantenvoeding heb ik afgelopen week gedaan. Dit ging me met veel succes af. Zo kwam ik op de website van de Hobbykweker terecht. Een site met veel producten op het gebied van kweken. Op de site zag ik al snel hetgeen staan waarnaar ik opzoek was: plantenvoeding. Ik bestelde een grote zak en na enkele werkdagen ontving ik het al. Nu het nog even wachten is totdat het kweekseizoen weer begint, weet ik zeker dat de plantenvoeding een groot succes zal zijn. Ik heb er alle vertrouwen in!