Verhuislift huren voor mijn verhuizing in Rotterdam is prima bevallen

Een verhuislift huren Rotterdam voor de verhuizing van mijn kroeg maakte van mijn verhuisdag een feestdag. Mijn nieuwe kroeg bestaat uit twee verdiepingen want boven heb ik nu een discotheek. Alles spullen vanuit mijn vorige locatie gingen mee naar de nieuwe locatie. En ik wilde natuurlijk de spullen voor boven meteen goed neerzetten zonder gedoe. Daarvoor had ik een goede verhuislift nodig. En die vond ik hier. Echt een prima bedrijf, ik belde ze op en legde mijn verhaal uit. Aan de hand van de spullen die ik ging verhuizen konden ze meteen zeggen wat voor lift ik nodig had en wat dat ongeveer ging kosten. Daar hou ik van, dan weet je waar je aan toe bent. Op de verhuisdag zelf stond hij keurig klaar op de afgesproken tijd. Echt super geregeld. En hij werkte prima ook die lift. Al vrij snel hadden we alles boven staan en op een vlotte, leuke manier zonder gedoe.

Leuke dag

De verhuisdag was echt een leuke dag. Ik zag er eerst tegenop, zeker omdat we ook op die eerste verdieping spullen moesten zetten. Maar met dit bedrijf en deze verhuislift ging het gewoon echt super vlot. Helemaal tevreden. Prima zet geweest dit!