Windscherm op het terras is onmisbaar

Windscherm die tegen elk weertype kan is onmisbaar in ons land als je een terras hebt. Zelf ben ik eigenaar van een goedlopend restaurant waarbij ik tijdens de zomermaanden graag zie dat het terras goed vol zit. Echter heb ik dan de taak om ervoor te zorgen dat onze gasten op een comfortabele manier ontspannen kunnen zitten. tijdens een lekkere lunch of diner is niets zo ergerlijk dan op de tocht zitten. Hoe goed het eten ook is, als je hier niet van kunt genieten dan zullen de klanten niet zo snel terug komen. Omdat ik in het afgelopen voorjaar vond dat de oude beschutting zijn beste tijd wel had gehad. Ben ik op zoek gegaan naar een goed adres voor nieuwe. 

Windscherm

Windscherm op maat

Bij Xterior zag ik dat zij een windscherm op maat kunnen maken en dit was precies wat ik zocht. Daarom heb ik hier een bestelling geplaatst welke netjes bij ons is uitgevoerd. De schermen zijn vakkundig gemonteerd en ons terras zag er sfeervoller uit dan ooit tevoren. Onze gasten hebben vele complimenten gegeven over de goede beschutting. Hierdoor weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt.