Yoga in Lelystad

Voor yoga in Lelystad kun je terecht bij het TM centrum. TM staat voor Transcendente Meditatie. Dit is een eenvoudige, laagdrempelige techniek die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Ze adviseren ook om dit in combinatie met yoga uit te voeren. Zo kom je weer helemaal in balans!

Yoga in LelystadYoga in Lelystad is een aanrader!

Ik ben zelf altijd sceptisch geweest over yoga. Toch besloot ik om het een kans te geven. Ik sliep namelijk al een tijdje slecht en had hierdoor weinig energie. Dit heeft natuurlijk een grote invloed op hoe je je voelt en hoe je met tegenslagen omgaat. Samen met een vriendin ging ik naar de yoga in Lelystad en eigenlijk vond ik het toch wel erg fijn. De leraar was vriendelijk en geduldig en dit maakt de lessen heel laagdrempelig. Ook kun je thuis allerlei oefeningen uitvoeren. Twee keer twintig minuten per dag is al voldoende! Het is dan ook gemakkelijk om hier even tijd voor vrij te maken.

Ik ga zeker door met yoga in Lelystad. Ik merk dat ik beter in mijn vel zit en meer energie heb. Het werpt dus al snel zijn vruchten af en ik kan het iedereen aanraden! Neem eens een kijkje op de website: http://nl.tm.org. Hier vind je alle informatie.